O nama

Bugojno na internetu

Ni imenici nisu što su nekad bili! Sada je tu internet – ogroman, neograničen i stalno mijenjajući spremnik multimedijalnih informacija. Naši sugrađani sve više i više upotrebljava internet za svakodnevne potrebe iz zabave, rada i iz drugih razloga. Moramo im omogućiti da pronađu informacije o Bugojnu na internetu.

“Bugojno na internetu” je projekat Fondacije Moje Bugojno, kojim smo željeli pomoći udruženjima i organizacijama iz Bugojna da imaju internet prezentaciju i tako proširimo informacije koje se nalaze na internetu a tiču se organizacija iz Bugojna.

Ovaj projekat pomaže institucijama, organizacijama i ostalim ne profitnim ustanovama da imaju pa makar samo osnovne informacije dostupne na internetu. Ovaj projekat će pored promocije Bugojna, također učiti omladinu o pravljenju i rukovođenju web stranica.

Ako želite postati sponzor fondacije i pomoći ovom projektu, javite nam se. Vaša reklama će se pokazati na svim stranicama koje pravimo u sklopu ovog projekta (po primnjeru reklame fondacije na ovoj stranici u gornjem lijevom uglu). Javite se.

Ako želite da i Vama napravimo stranice, javite nam se info@fmb.ba. Svi prihodi idu ka edukaciji mladih Bugojna.